De Hybrid

 

Op vele verzoeken van groente- en fruittelers heeft Macro Plastics USA de innovatieve Hybrid 44 serie ontworpen. Met een niet te vergelijken retour-ratio van 4.7/1 is deze nestbare container de meest economische agrarische kunststof bulkcontainer die er momenteel op de markt is.

 

De Hybrid 44

de nieuwe 4-weg Hybrid 44 FV

Op de World Ag Expo 2015 in Californië werd de Hybrid van Macro Plastics genomineerd tot één van de top-10 meest innovatieve agrarische producten.

Klik op de link voor de video: Hybrid in action

De revolutionaire kunststof transportcontainer Hybrid kan alle milieubelastende kartonnen en houten alternatieven vervangen. Deze wereldwijde transport innovatie, de ‘Shipper Bin’ zoals de Amerikanen hem noemen, kan de belading in gekoelde containers of vrachtwagens optimaliseren.

Container stapeling 3 stuks

Container stapeling 3 hybrids

 

 

Lege Hybrids in 40' HQ container

Lege Hybrids in 40′ HQ container

 

444FV LG EX 1 1200 x 675

In 15-25 seconden te (de)monteren

Optimaal retourtansport

De Hybrid kan voor het kostbare retourtransport gedemonteerd worden

In 15-25 seconden kan één persoon de relatief, lichtgewicht hybride container in een handomdraai monteren of demonteren. De geneste containers en pallets resulteren in een onvergelijkbare retour ratio van 4.7/1. Er gaan 54 stuks gevulde Hybrid containers in een 40′ reefer container en 256 lege geneste units in een 40′ HQ container.

De lichtgewicht materialen en het unieke nestbare ontwerp zorgen voor de laagste verzend- en afleverkosten in de markt.

 

                                            Duurzame constructie

Sterke duurzame spuitgiet constructie

4-weg pallet

 

De Hybrid is gemaakt van een hoogwaardige UV-stabiele en splinter-bestendige polypropyleen in een spuitgiet constructie. De Hybrid heeft een volume van 732 liter en een leeggewicht van 29 kg. Het laadvermogen is 431 kg.

De kunststof pallet van de Hybrid is er zowel in de 2-weg, 4-weg en 4-weg met sleden uitvoering.

MP14-011 44FV Long Foot Show Cam6

2-weg pallet met lange zijden

De lichtgewicht materialen en het unieke nestbare ontwerp zorgen voor de laagste verzend- en afleverkosten in de markt. De Hybrid is eenvoudig te repareren. De onderhoudskosten zijn daardoor laag en door minder uitval is er een verbetering in de productiviteit. De materialen zijn *FDA gecertificeerd voor een veilig gebruik met voedingsmiddelen (* Agentschap Food and Drug Administration van de federale overheid USA). De Hybrid kan bij een minimum opdracht geproduceerd worden in diverse kleuren en worden voorzien van een opdruk. De materialen zijn recyclebaar en behouden een hoge restwaarde aan het eind van de levenscyclus.

FDA gecertificeerd

De Hybrid is eenvoudig te repareren. De onderhoudskosten zijn daardoor laag en door minder uitval is er een verbetering in de productiviteit. De materialen zijn *FDA gecertificeerd voor een veilig gebruik met voedingsmiddelen (* Agentschap Food and Drug Administration van de federale overheid USA). De Hybrid kan bij een minimum opdracht geproduceerd worden in diverse kleuren en worden voorzien van een opdruk. De materialen zijn recyclebaar en behouden een hoge restwaarde aan het eind van de levenscyclus.

 

Bescherming product

Hybrid met vers geplukte appels

De gladde oppervlakken met afgeronde hoeken in de kunststof bak zorgen voor minder beschadigingen, slijtage of scheuren van het product en beschermen de kwaliteit van kwetsbare producten. Honderden ventilatiesleuven verminderen warmte absorptie en houden de producten koeler en langer vers. Het niet-poreuze oppervlak van de kunststof container zal geen water absorberen of het product laten uitdrogen. Naast de uitvoering met ventilatiesleuven is er ook een Hybrid in de gesloten uitvoering. De kunststof Hybrid is gemakkelijk te ontsmetten of te reinigen, waarbij de waterafvoer optimaal is.

 

Interlocking ontwerp

Interlocking 1

Pallet vergrendeling

Interlocking 2

Container vergrendeling

Naast de (de)montage mogelijkheden zorgt het ‘interlocking’ ontwerp ook voor een uitgekiende kneuzing-bufferzone. Het ontwerp houdt de stapels recht en beschermt het product binnen de stapels. De Hybrid is geschikt voor palletstellingen. Het maximale stapelgewicht is 2903 kg bij langdurige buitenopslag.

 

 

 

Zie voor de overige details van de Hybrid

  • pagina Technische Specificatie
  • pagina Toepassingen Hybrid

SmallLogo
Macro’s approved Sales Agent voor de Benelux, West Duitsland en Noord Frankrijk

Macro Plastics Logo

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.